Productiemedewerker Carbon

Productiemedewerker Carbon

Productiemedewerker Carbon

Vacature in het kort

Gaat jouw hart sneller kloppen van de begrippen ‘speed’ en ‘performance’? En wil jij ook meewerken aan hoogwaardige carbononderdelen voor snelle superjachten? Lees dan deze vacature en kom werken bij de Royal Huisman Groep.

Over de functie

Als productiemedewerker carbon werk je bij Rondal aan unieke en hoogwaardige composietonderdelen, zoals masten, gieken, luiken en opbouwconstructies voor superjachten. In een dynamisch team werk je aan state-of-the-art producten en maatwerkoplossingen.

Wat je doet als productiemedewerker carbon?

Tijdens de productie ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor het carbonproduct. Je lamineert met carbonmateriaal de producten in de mallen. Je zorgt voor de juiste warmtebehandeling in de oven of autoclaaf en uiteindelijk zorg je voor het samenstellen en verlijmen van de onderdelen tot een compleet eindproduct. Als laatste werk je ook het eindproduct af. Kortom; je begeleidt de gehele productie van het carbon product.

Als productiemedewerker carbon bij Rondal werk je in een unieke sector met alle ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar collega’s die ook zo enthousiast worden van het maken van mooie producten met mooie materialen. Het helpt als je een technische achtergrond hebt met ervaring in carbon/composiet. Nog geen ervaring met carbon, maar wil je het wel graag eigen maken? Ook dan komen we graag met jou in contact.

Enthousiast geworden? Schroom niet en reageer!

Taken

  • Het bouwen, prepareren en afwerken van mallen;
  • Het lamineren van prepreg, sprint en wet-lay up composietmateriaal in de mallen conform de in de specificatie vastgelegde maatvoering en kwaliteit;
  • Het uitvoeren van warmtebehandelingen in de oven of autoclaaf;
  • Het samenstellen en verlijmen van onderdelen tot een compleet eindproduct;
  • Het meewerken aan de afwerking van het eindproduct.

Profiel

  • Werktuigbouwkunde MBO niveau 4;
  • Kennis van vezel versterkte kunststoffen is een must;
  • Kennis van timmeren en/of mallen maken is een pré;
  • Tekening lezen;
  • Kwaliteitsbewust.

Wat hebben wij te bieden?

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR Manager), telefoonnummer 0527-287370.
Heb je belangstelling voor deze vacature dan ontvangen wij graag je schriftelijke sollicitatie met CV.