Inkoper (strategisch en tactisch)

Inkoper (strategisch en tactisch)

Inkoper (strategisch en tactisch)

Vacature in het kort

Gaat jouw hart sneller kloppen van de begrippen ‘speed’ en ‘performance’? En wil jij ook meewerken aan hoogwaardige producten voor snelle superjachten? Lees dan deze vacature van Inkoper en kom werken bij Rondal. 

Taken

Als Inkoper werk je bij Rondal in Vollenhove en ben je onderdeel van het Rondal team. Je bent verantwoordelijk voor de tactische en strategische inkoop voor meerdere Rondal projecten. Je geeft ondersteuning in de voorbereiding van de projecten tot aan de oplevering van het project.

De inkoper rapporteert aan de Managing Director van Rondal.

Door bovenstaande taken zorgvuldig uit te voeren realiseert de inkoper inkoopresultaten voor het project (kwaliteit – tijd – geld) en draagt de inkoper bij aan de verdere professionalisering van Inkoop bij Rondal.

Profiel

  • Technisch HBO werk- en denkniveau aangevuld met een technische opleiding gericht op scheepsbouw of commerciële werktuigbouw;
  • In bezit van minimaal NEVI 1 en NEVI 2 is een pre;
  • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende contactuele eigenschappen;
  • Competenties; resultaatgericht, commercieel en financieel bewust zijn, onderhandelen en teamplayer met zelfsturend vermogen;
  • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een projectorganisatie.

Wat hebben wij te bieden?

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR Manager), telefoonnummer 0527-287370.
Heb je belangstelling voor deze vacature dan ontvangen wij graag je schriftelijke sollicitatie met CV.